ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ДСБ препотвърди подкрепата си за кандидата за премиер на ПП-ДБ Николай Денков

Националното ръководство на “Демократи за силна България” препотвърждава своето решение за подкрепа на излъчения от “Продължаваме промяната – Демократична България” кандидат за министър-председател – академик Николай Денков, съобщиха от партията.

От ДСБ подчертават, че няма промяна в политическия анализ, довел до подкрепата им за него и постигнатата управленска формула.

Декларираме, че ще положим всички възможни усилия, за да бъде излъчен редовен кабинет, който да овладее изострената политическа криза и проведе необходимите реформи. ДСБ взема политическите си решения с оглед националния интерес и не се поддава на политически интриги и шантаж, координирани от силите, които целят отклоняване от евроатлантическия път на България и връщането и в прокремълската сфера на влияние“, посочват още от партията.

Днес в 17.00 ч. предстои държавният глава Румен Радев да връчи втория проучвателен мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател, посочен от ПП-ДБ – акад. Николай Денков.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст