ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Слави Трифонов: Денков най-добре да връща тоя мандат празен

Слави Трифонов, ИТН

Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. 

Това написа във Фейсбук профила си лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов.

Той отбелязва, че според Конституцията президентът е длъжен да даде мандат на Николай Денков. А истината, по думите му е, че ПП не заслужават този мандат.

„Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев. Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които искат да овладеят службите – законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат,“ подчертава Трифонов.

Той е категоричен, че Асен Василев и Кирил Петков, ако има справедливост у нас, трябва да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност. Трифонов допълва, че освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани в записите. 

„Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?,“ пита Трифонов.

Той отбелязва: „Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ – Кирил Петков и Асен Василев – за нищо на света не бива да се докосват до власт.

Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас. И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта.“

„Така че – Николай Денков най-добре да връща тоя мандат празен. Трябва да се върви към трети мандат или към нови избори,“ завършва Трифонов.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст