ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Карадайъ: Ако има “сватба” между ГЕРБ и ПП, народът ще нахлуе в парламента

Парламент Мустафа Карадайъ

“Ако порочната сватба между ГЕРБ и “Продължаваме промяната” се случи, гражданите ще нахлуят в парламента.” Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ от парламентарната трибуна. “Днес сме свидетели на деинституализация на държавата. Умнокрасивитетът днес се опитва да се представя като заместител на държавните органи и институции. От медиите знаем как за някои самонадеяни, самодостатъчни, самозабравили се, овластени нарушители на Конституцията на България, на законите на страната, нарушители на граждански и човешки права, няма държавни институции, няма държавни органи и те самите се правят на рамбовци и незаконно арестуват опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно положение, а днес се опитват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност на страната и вече чуваме техните заявки как ще натикат в ъгъла и ще ликвидират опозиционни партии и лидери”, каза Карадайъ.

“Това е пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на умнокрасивитета. Обръщам се към ГЕРБ – тази порочна сватба, която я виждаме последните няколко дни, ако се случи при това недоверие на обществото, ще сме свидетели точно на онова, на което бяхме свидетели на 10 януари 1997 г. – българските граждани ще нахлуят тук в тази сграда”, подчерта лидерът на ДПС.

“Призоваваме всички национално отговорни партии и национално отговорни български граждани с разум и отговорност да защитим демокрацията, държавността и държавата”, каза още Карадайъ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст