ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Габриел и Денков са близо до решение, заяви Бойко Борисов

Парламент ГЕРБ Мария Габриел Бойко Борисов

Единственото добро е ескпертно правителство. Мария Габриел и Николай Денков водят преговори и мисля, че са близко до взимане на решения.” Това заяви от кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Попитан дали от партията са предложили експерти за кабинет, той каза, че от “Промяната” искат сами да си носят отговорност, с включително и политически лица. “Ние с “Да, България” отговаряме на техните искания”, поясни Борисов.

Относно казуса с “Барселонагейт” и името на Ивайла Бакалова, която вчера беше извикана като ключов свидетел по делото, лидерът на ГЕРБ заяви, че не я познава и никога не я е виждал. Това негово изказване противоречи на думите му от (вчера) 31 май, когато каза, че “не я е виждал от десетилетия”.

Явно стана модерно да се говори за мен. Оставете ме, от две години вече не сме на власт. Как може да знае нещо за мен, като не ме познава? Поне футбол да сме играли”, каза още Борисов.

По-рано днес манекенката заяви пред Нова телевизия, че е чула от познати, че Борисов е казал, “че ще я приключи”.

“Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси – не е един, няколко са. Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за да се стигне до най-високите. Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен”, сподели още бившият модел. “Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца”, каза още тя и допълни, че нейни познати са чули, че “Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи”. Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил “изключително отмъстителен”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст