ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ЗАД „Армеец“ с лятна промоция по имуществено застраховане

В летните месеци продължава промоцията на застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ предлага на българския пазар изключително изгодни условия по имуществена застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата през цялото лято. Клиентите на дружеството могат да планират своето лично време и да пътуват спокойно, когато техния дом и имущество са защитени.

В периода от 1 юни до 30 септември 2023 г. в сила остават отстъпките, които се предоставят за липса на щети, за комплексно застраховане, за еднократно плащане на премията и при самоучастие. Така общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%. Всички полици „Защитен дом“, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, запазват преференциите си за потребителите на дружеството при подновяване на застраховката за следващата година.

Продуктът на ЗАД „Армеец“ е специално разработен за страната с цел осигуряване на пълно застрахователно покритие на жилищни, вилни и стопански сгради, направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди – аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството и др.

Застраховката „Защитен дом“ осигурява покритие на щетите при пожар, мълнии, природни бедствия, аварии на ВиК, късо съединение, вандализъм, кражба чрез взлом, кражба с техническо средство и много други ежедневни рискове и опасности. Минималната застрахователна премия е в размер на 10 лв., а с условията на полицата „Защитен дом“ българите може да се насладят на безгрижна семейна почивка.

Процедурата при сключване е максимално улеснена за клиента – не се изисква първоначален оглед на дома и предоставяне на документи за собственост, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” на стойност до 15 000 лв., не се налага те да се описват.

Повече информация за условията на застраховката „Защитен дом“ може да видите на сайта на застрахователното дружество.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст