ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Денят по диагонал – 4 юни 2023 г.

Ангел Христов и Пламен Галев

Издирваният от Интерпол Ангел Христов от “братя” Галеви е починал в България

Ангел Христов – единият от известните като братя Галеви, е починал от инфаркт. Предполага се, че се е прибрал в България преди дни. От Окръжната прокуратура в Кюстендил са потвърдили, че по случая е образувано досъдебно производство.

От ДПС не са решили дали да подкрепят кабинета „Денков – Габриел“

ДПС ще вземе решението как ще гласува за кабинета “Денков -Габриел” след отчитането на втория мандат пред президента Румен Радев, съобщиха Движението.

Сарафов: “Барселонагейт” и “Чекмеджегейт” са под личния контрол на Гешев

“Делата за чекмеджетата и Барселона са под личния контрол на главния прокурор Иван Гешев и когато отношенията му с Бойко Борисов се обтегнат, той задава ритъма на разследване”. Това каза заместник главният прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Брюксел ухажва банките да дават гаранции за газа в украински хранилища

Европейската комисия разговаря с банките да предоставят гаранции на компаниите, които искат да прехвърлят газовите си резерви в огромните подземни площи за съхранение на горивото на украинска територия въпреки вероятността те да бъдат разрушени. Украйна разполага с най-големите газови хранилища в Европа и ги предлага на европейските фирми, защото складовете на общността могат да се окажат пренаситени с настъпването на зимата предвид сегашните рекордно високи равнища на запълване на капацитета им.

Алексей Петров би се върнал в ДАНС

Директорът на Съюза за стопанска инициатива и бивш съветник в ДАНС Алексей Петров заяви, че би се върнал в ДАНС, ако се придаде необходимата важност на икономическата сигурност. Обаче подчерта, че не е получавал предложения за заемането на публични длъжности.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст