ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ангел Христов е починал от остро разстройство на коронарното кръвообращение

Единият от популярните като "братя Галеви" - Ангел Христов, почина в къщата си в Ресилово (на снимката).

Ангел Христов е починал вследствие на остро разстройство на коронарното кръвообращение, показва аутопсията, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура – София. Аутопсията е извършена по досъдебно производство за смъртта на мъж, ръководено от Окръжната прокуратура – Кюстендил.

Взети са материали за допълнителни изследвания, съгласно поставените задачи. Действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

Всички полицейски сили в района на Дупница издирват всякакви веществени доказателства във връзка с починалия Ангел Христов, известен като един братята Галеви. Това обяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев по-рано днес на “Капитан Андреево”, където се откриват две нови ленти.

Министърът съобщи, че Ангел Христов не е влязъл със самолет в страната. Тази информация е спекулация, защото са проверени всички камери по летищата и не е установено пристигането на такова лице, каза Демерджиев.

Според него вероятно Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално.

Ангел Христов е починал в България, каза министърът и уточни, че се проверяват важни обстоятелства за настъпването на смъртта. След резултатите от аутопсията и други изследвания ще стане известно дали смъртта е естествена, или настъпила по насилствен начин.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст