ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Гълъб Донев ще представи отчет за работата на служебния кабинет

Отчет за работата на служебния кабинет в периода 3 февруари – 5 юни ще представи на открито заседание на Министерския съвет служебният премиер Гълъб Донев. Това съобщиха от пресслужбата на правителството.

С протоколно решение МС ще одобри отчета за своята дейност в мандата на второто служебно правителство с министър-председател Гълъб Донев. Откритото заседание ще започне в 10:00 ч. и ще бъде излъчвано в реално време на правителствената страница в интернет www.government.bg.

По време на заседание на правителството на 23 май Гълъб Донев съобщи, че най-големият успех на служебното правителство трудно може да се отчете в протоколно решение. По думите му служебният кабинет управлява държавата в режим на нормалност, предвидимост и спокойствие, което е изглеждало скучно на моменти. “От друга страна – забавлението, което предлага играта на въртележка, върви с уточнението, че е възможно да загубиш равновесие, внимание и добра видимост за детайлите”, каза тогава служебният премиер. Според него същото се отнася и за политическата въртележка.

Това е петото служебно правителство, което президентът Румен Радев назначава, деветото служебно правителство от 1990 г. насам и 101-вото правителство на България.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст