ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Борисов: Ако Нинова не беше се дръпнала, щяхме да имаме правителство с първия мандат

“Не мога да разбера защо се подвеждате по най-ниските страсти в обществото. Какво е демокрацията? Демокрацията е: явяват се партиите на избори, печелят ги, подрежда ни народът поред, и най-стабилното, което би могло да роди тази подредба е стабилно правителство между първите две, подкрепено от други партии. Това съм го казал преди изборите. Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, няма да ни повлияят записите, няма да ни повлияе нищо и ще излъчим редовно правителство”, заяви заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като Народното събрание одобри кабинета “Денков-Габриел”.

“От първия до последния ден ние сме говорили едно и същи и сме го направили днес”, допълни той.

„Не искам да коментирам президента, който би трябвало да бъде обединител“, каза Борисов и добави, че първите две политически сили са намерили работещ вариант, подкрепен от ДПС за конституционна реформа.

„Ако г-жа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат. Примерно – Гроздан Караджов щеше да е министър на транспорта. Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст