ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Делян Добрев гласува против кабинета: Ще гласувам “за” при първия вот на недоверие

Парламент Делян Добрев

“Гласувах “против”, защото продължавам да стоя зад думите си. Оценката ми за ПП не се е променила.

Ще гласувам “за” при първия вот на недоверие към това правителство…

И ми се струва, че този момент ще настъпи доста бързо!” – това написа в профила си във Фейсбук Делян Добрев от ГЕРБ. 

“Примерът с моята ръка беше, за да демонстрирам колко силно вярвам, в това което правя. И аз продължавам да вярвам, че Промяната са едни неподготвени хора, които не могат да се справят, но в същото време са жадни за власт. Гласувах „против“, никой не ме е карал да гласувам нещо повече, от това което съм направил”, заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в кулоарите на Народното събрание веднага след като бе избрано правителството „Денков-Габриел“.

„Оттук-нататък ще следя за всяка една тяхна стъпка“, закани се той.

„Надявам се от следващата седмица бензинът и дизелът да не станат пак 3,50 лв., да не се върнат посредниците по газа, да не намираме пак споразумение като „Джемкорп”. Бъдете сигурни, че аз, въпреки че съм от ГЕРБ, които подкрепиха без мен това правителство, ще следя всяка една тяхна стъпка и всеки един изхарчен лев, защото не им вярвам“, призна Добрев.

Той се закани, че ако открие нередност, медиите и обществото, ще са първите, които ще разбират.

Добрев каза още, че Борисов е знаел предварително, че той ще гласува против и това е моя позиция, заявена още, когато дадох примера с ръката. „Знаете, че през последните две години не съм спрял да критикувам „Промяната“ и техните действия. Няма как в едно такова гласуване да си променя мнението“, каза още Делян Добрев.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст