ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Погребват починалия Ангел Христов, един от братя Галеви, в четвъртък

Починалият в петък вечерта Ангел Христов, един от братя Галеви, ще бъде погребан в четвъртък, каза за БНР архирейският наместник на Дупница отец Георги Паликарски, който ще извърши опелото в централния храм “Св.Георги” в Дупница. То ще започне в 13,30 ч. 

Отец Паликарски не крие, че и след обявяването на Пламен Галев и Ангел Христов за международно издирване с червена бюлетина от май 2012 г.,  е  бил в кореспонденция с тях, пращали му есемеси.

Близките на Христов платили паркинга при централния храм “Св.Георги”, където ще стане опелото за целия ден, срещу 300 лева. Така близките му и приятелите му ще имат къде да паркират.

Може да е и предохранителна мярка, коментират дупничани. Очаква се и засилено полицейско присъствие около храма и градския гробищен парк.

Погребението на Христов трябваше да стане още в неделя, но беше отложено заради започналите досъдебни производства и назначената аутопсия, която стана в столична клиника и която установи, че Христов е починал от коронарни усложнения, инфаркт. Той ще бъде погребан на видно място до гробищния храм, каза архиерейският наместник на Дупница отец Георги Пликарски.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст