ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Технологии, оборудване и бъдеща мобилност на Truck expo 2023

Най-голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение ще се проведе от 8 до 10 юни в „Международен панаир-Пловдив“. Мисията на форума е “Без вредни емисии в градовете”. Откриването ще се проведе от 11:00 часа пред Палата 6.

Автомобилната индустрия е един от най-динамично развиващите се сектори през последните години. Независимо от всички промени, прекъсвания, недостиг на компоненти, забавяне в производството и доставките през турболетните 2020-2021 година, трудностите изглежда са преодолени. 2022 година се оказа от най-успешните за тежкия автомобилен транспорт у нас, с регистрирани над 3500 нови товарни автомобила. Икономиката се съживява и на дневен ред е модерният транспорт, на който е посветено специализираното изложение TRUCK EXPO 2023.

Truck expo 2023 идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. Посетителите ще могат да видят последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировк. Ще участват и фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Truck expo 2023 е най-важната платформа на Балканите, която показва бъдещето на индустрията за търговски превозни средства. Петото издание на изложението ще предложи уникално сечение на цялата верига на транспортта. Тук търговските посетители и широката общественост могат да се срещнат с международни производители, доставчици и нови потребители. Очакват ви световни премиери, най-новите технологии, разработки и изследвания, с акцент върху транспорта, автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност. Днес можем да избираме от широка гама стоки, произведени по целия свят, които се доставят до вратата ни.

TRUCK EXPO отново ще демонстрира последно поколение модели, технологии и оборудване от водещи производители. Организатор: Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Технологии, оборудване и бъдеща мобилност

На изложението ще бъдат представени всички нови разработки и подобрени двигатели за камиони с вътрешно горене с висока ефективност, както и такива, които могат да работят с горива с ниски или нулеви емисии, като природен газ, метан, етанол и същевременно осигуряват производителност, идентична с днешните дизелови двигатели.

Електрическите камиони също се оказаха изненадващо успешни в определени приложения и водещите производители смело завземат този сегмент – най-вече за дистрибуция, строителство и комунални услуги в градски условия, за местен и регионален транспорт. Носителите на най-престижните награди в автомобилната индустрия за 2023 г. и множество премиери очакват посетителите на най-голямото изложение за камиони, автобуси и специализирани превозни средства у нас.

Участие са заявили BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES BENZ, RENAULT TRUCKS, VOLVO TRUCKS, както и производителите на ремаркета и полуремаркета с марките SCHMITZ CARGOBULL, DOLL, KÖGEL, KNAPEN, CTE TRAILERS, MEILLER, WEKA, WIELTON, цистерните SANTI, гондолите MENCI.

Ще бъдат изложенинай-новите модели в лекотоварния сегмент – категория N1 на CENNTRO, FORD, PIAGGIO Commercial, TOYOTA, както и всички съпътстващи продукти и услуги в сектора, събрани на едно място – фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст