ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Тим Кук е съгласен, че 3500 щ.д. за нови очила на Apple “не са безплатни”

Директорът на Apple Тим Кук

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук коментира пред Good Morning America, че не е сигурен, че обикновеният човек ще може да си купи Vision Pro. „Ще може ли обикновеният човек да си позволи Vision Pro? Не знам. Мисля, че хората ще направят различен избор в зависимост от финансовото си състояние и други фактори“, посочва Кук.

Той отбеляза, че Vision Pro предлага на потребителите уникално изживяване, което им позволява да се потопят в технологиите на бъдещето. Тим Кук също подчерта, че самият той е “голям фен на добавената реалност” и че Apple инвестира в тази област от много години, виждайки голям потенциал в нея.

„Инженерството и дълбочината на техническите решения във Vision Pro са просто невероятни. Получавате повече от 4K резолюция във всяко око. Разбира се, това не е безплатно. Струва малко пари, но мисля, че Vision Pro има страхотна цена“, отбелязва ръководителят на Apple.

Vision Pro са първите очила за смесена реалност на Apple. Устройството ви позволява да наслагвате различни цифрови обекти и информация върху реалния свят.

Vision Pro ще бъде пуснат в продажба в началото на следващата година за 3499 долара.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст