ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Маноил Манев: Действията на Корнелия Нинова се диктуват от главния прокурор Гешев

Маноил Манев

Действията на Корнелия Нинова се диктуват от главния прокурор Иван Гешев. Това коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев по повод обявеното от БСП внасяна на проект за решение на НС за отнемане на депутатския имунитет на Бойко Борисов.

“Не ви ли прави впечатление, че бутонът Enter работи от господин Гешев? Госпожа Корнелия Нинова стои, стои и  като някой ѝ натисне бутончето и тя започва да играе ролята, примерно, на секретарка на г-н Гешев, различна от тая, която е предвидил народа като е избрал”, каза той.

На репортерски въпрос “какво е бутончено”, Манев отговори:

“Асистентка на господин Гешев, примерно, излиза и почва да развива неговите тези – я от трибуната, я някъде другаде”.

Манев защити председателя на НС Росен Желязков за режима за запознаване с документите, внесени от прокуратурата, мотивиращи искането за имунитета. Според него няма нарушение на правилника и ограничаване на достъпа до тях и всеки, поискал разрешение, го е получил. Той се обърна с въпроси към Нинова и ръководството на левицата.

“Имаше ли причини всичко това да се случи? Да участват в преговори с нас, да разговарят с нас и изведнъж да минат в друга позиция и да се включват по сигнали на прокуратурата, предполагам, и лично на господин Гешев. Има ли съмнения за някакви сили, с които ги държи този човек? Записи на лица, свързани, примерно, с големия въпрос за г-жа Нинова – “продавани ли са оръжия или не са продавани”. Някой комуникирал ли си е с военно-промишления комплекс по нейно време? Има ли там някакви съмнения?”, попита депутатът.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст