ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Доц. Васил Пандов: За разлика от САЩ и Обединеното кралство, нито една българска институция не е установила съпричастност на Пеевски към престъпни деяния(част ІІ)

ДПС демонстрира, че при тях няма и помен от ребрандиране, влиянието на Пеевски там е огромно. Войната в Украйна накара много участници в българския политически процес да излязат от формулата „добре сме с всички“

Нито една действаща българска институция до момента не е установила съпричастен ли е Делян Пеевски към престъпни деяния, както сочат правителствата на САЩ и Обединеното кралство. При срещата ни с ДПС те направиха с г-н Пеевски очевидна демонстрация. Още по-голяма демонстрация беше, че го предложиха и наложиха като член на Конституционната комисия в НС. Очевидно е, че г-н Пеевски има огромно влияние в ДПС, въпреки слуховете, че там искали да се отдалечат от него и да се ребрандират.

Това заяви във видео интервю за СТУДИО БАНКЕРЪ юристът доц Васил Пандов, депутат от коалиция ПП-ДБ и преподавател в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Още от интервюто:

Кой е властовият център зад ВСС?

Вероятно ли е ГЕРБ-СДС и ДПС да влязат в негласен сговор по правосъдната реформа, а ПП-ДБ да останат изиграните на масата?

Как ПП-ДБ ще демонстрира монолитен евроатлантизъм с партньори, замесени в строежа на Турски поток и фалита на КТБ?

Как и кога законът ще провери мълвите, свързани с приближения до Борисов Бейзад Яхя?

Пише ли ДПС отново дневния ред на българското общество?

Вижте първата част от интервюто с доц. Васил Пандов

Вижте други събеседници в СТУДИО БАНКЕРЪ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст