ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Гешев обвини Борисов, че е влязъл в политиката на гърба на Живков и на царя

Иван Гешев срещу Бойко Борисов

“Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, затова си мисли, че всички други са като него”. Това написа в профила си във “Фейсбук” вече бившият главен прокурор Иван Гешев в отговор на думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано днес го обвини , че иска да си прави партия на негов гръб и на този на Кирил Петков.

Днес Борисов казал, че съм искал да вляза в политиката на негов гръб.
Борисов обича да обвинява другите в нещата, които прави – говори за ДПС, а неговото сегашно правителство е с подкрепата на ДПС.

Аз съм тръгнал от най-ниското стъпало и съм вървял нагоре с труд и почтеност.

В България има огромен брой честни и почтени хора, излъгани от политически измамници.

#ВремеЕдаИзметемПолитическияБоклук❗️“, написа още Гешев.

Припомняме, че по-рано днес Борисов коментира бившия главен прокурор като заяви следното: “Той не закачи нито веднъж ДПС, само каза, че леко се е разочаровал. Нито БСП, нито “Има такъв народ”, нито Корнелия Нинова, нито никой, за да покаже на коя част на политическата сцена ще застане. Той атакува журналистите, че не са питали колко дела са “на трупчета” през последните 2 г. Години наред не съм имал имунитет, а когато някой реши да си прави партия… Няма да си харча енергията да се обяснявам всеки ден. Гешев тръгна да си прави партия и реши да дискредитира мен и Кирил Петков, защото му пречим да си прави проект”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст