Мобилното банкиране на ОББ с нова версия и възможност за сключване на застраховка Живот към потребителски кредит

Новата версия на ОББ Мобайл 4.15 включва известия за движения по сметка, застраховка Живот към потребителски кредит и доставка на дебитни карти до адрес

В стремежа си да бъде лидер в дигиталното развитие и трансформация на банковия пазар, Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, за пореден път надгради мобилното банкиране ОББ Мобайл, като предложи на клиентите нови и търсени функционалности. Нововъведенията, добавени при последната актуализация на приложението, са известия за движения по сметка, застраховка Живот към потребителски кредит и доставка на дебитна карта до адрес.

Застраховката Живот към потребителски кредит включва покрития в случай на болест или инцидент. При загуба на живот и трайна неработоспособност се изплаща остатъка от главницата по кредита, а при временна неработоспособност над 60 дни – се изплащат до 12 месечни вноски в размер до 500 лв. на месец.

Друга интересна функционалност – известия за движения по сметка – се активира в мобилното банкиране от Центъра за известия. Клиентите могат да изберат да активират и да получават известия за движенията по всичките си сметки безплатно или да изберат само конкретни.

Новото с лансирането на тази версия е, че клиентите ще могат да активират подновените си дебитни карти през ОББ Мобайл. Също така освен за чисто нови дебитни карти, както беше досега, клиентите ще могат да насочват за получаване на адрес и подновени дебитни карти. Те могат да виждат в ОББ Мобайл, когато валидността на дадена карта изтича, и след като я подновят, могат да я насочат за получаване или в клон, или на собствен адрес.

Друго важно подобрение е добавянето на информация за наредител или бенефициент в списък с движения по сметка, както и информация за търговец – в списък с картови трансакции. Това удобство ще доведе до по-лесна идентификация на съответното движение по сметка или картова трансакция.

Заедно с дигиталния асистент Кейт, който вече помага в над 80 клиентски сценария, както и с достъпа до редица банкови, застрахователни, инвестиционни и пенсионноосигурителни продукти и услуги, ОББ Мобайл остава в сърцето на дигиталната трансформация на банката и издига банково-застрахователните услуги и клиентско изживяване на ОББ на едно ново ниво.

ОББ Мобайл е в Google Play, Apple Store и Huawei AppGallery, а дигиталният онбординг за нови клиенти е лесен, бърз и само в няколко стъпки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст