ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ДСБ категорично застава зад кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София

ДСБ София, категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на столицата. Това се казва в нарочна позиция на ДСБ София, изпратена до медиите.

Ето цялаото становище на столичните демократи:

Позиция на Демократи за Силна България София

“ДСБ София, категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София. Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията “Демократична България”, “Продължаваме промяната” и “Спаси София”, ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление.

 Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат гарант, че дългогодишно отстояваните политики в опозиция, най-сетне ще бъдат осъществени.

 Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцеплението в нашата общност, работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото.”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст