ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ремонт на ремонта – отново пренареждат жълтите павета

Ремонт на жълтите павета пред парламента

От вчера (16 юли) в ход е пренареждането на жълтите павета пред Народното събрание. Ремонтът на ремонта започна след като за движение бе отворена обновената улища “Оборище”. Така шофьорите ще имат алтернатива.

Ремонт жълите павета пред парламента

По план пренареждането ще продължи до 15 септември, а ремонтните дейности ще са за сметка на фирмата изпълнител, която преди месеци постави пътната настилка на булевард “Цар Освободител”. През тези два месеца булевардът ще остане затворен в отсечката между ул. “15 ноември” и бул. “Васил Левски”.

През следващите дни работниците ще демонтират паважа преди да започне същинското пренареждане.

Ремонт жълите павета пред парламента

Предишният ремонт на жълтите павета бе потресаващ. Само няколко дни след завършването му започнаха да пропадат големи участъци. Общината обяви, че ще глоби фирмата-изпълнител и ще търси нова технология за повторно полагане на настилката. Така минаха месеци, а междувременно започна ремонт покрай храма “Св. Александър Невски” и пренареждането бе отложено.

При миналия ремонт избухна голям скандал след като работници на фирмата бяха заснети да чупят жълти павета, за да напаснат парчета. Преди това общината твърдеше, че такова нещо не се прави.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст