ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Тодор Ангелов е кандидатът за кмет на “Възраждане” в Бургас

Тодор Ангелов

Кандидатът за кмет на “Възраждане” в Бургас е Тодор Ангелов. 

Тодор Ангелов (46 г.) е с две висши образования, семеен с две деца. От 2006 г. до 2010 г.  е работил към министерството на образованието, след което започва работа в “Напоителни системи” АД.   

От 2014 г досега е председател на Тракийското дружество “Антим Първи” в Бургас.  

Ангелов заяви, че неговите основни приоритети са здравеопазване, туризъм, екология, образование, социални дейности. Той коментира, че през последните години Бургас сериозно е отслабил позициите си в сферата на здравеопазването, спортната дейност и икономическото развитие. 

“Като кмет на Бургас ще направя всичко възможно да стане градът ни по-чист, по-зелен, с работеща индустрия, повече работни места. Ще настояваме за политика на балансиран бюджет, за да намалим дълговата задлъжнялост на общината. Докато бях съветник, беше достигнала 40 милиона”, посочи Ангелов.   

По думите му статистиката очертава една неприятна тенденция – миграция на млади хора от Бургас към други населени места в страната или в чужбина. 

Заместник-председателят на “Възраждане” Цончо Ганев заяви, че те ще имат кандидати за кметове във всички общини. Той бе категоричен, че няма да участват в коалиции. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст