ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Вежди Рашидов се извини за свои думи в Народното събрание

Парламент заседание Вежди Рашидов

“Извинявам се за изречените от мен думи днес по време на почивката на пленарното заседание. Давам си сметка, че използваният от мен език е недопустим, особено в настоящия дебат и момент”. Това заявява депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов в прессъобщение, разпространено от пресцентъра на партията.

“Още веднъж моля за извинение пред цялото българско общество и всички жертви на насилие”, добавя Рашидов.

От изтекъл запис стана ясно, че Вежди Рашидов е използвал неуместни думи, докато е разговарял със заместник-председателите на парламента Никола Минчев от ПП-ДБ и Росица Кирова от ГЕРБ-СДС. 

Скандални думи на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов по време на заседанието на парламента за промените в Закона за домашното насилие предизвикаха възмущение. И закани за протести, ако Рашидов не подаде оставка.

„Има и сега закони. К‘во чешеме езици? Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна“, се чува да казва по време на заседанието Рашидов. Думите са казани без депутатът от ГЕРБ-СДС да съзнава, че близо до него има включен микрофон.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст