ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Технологичната компания “Биодит” с договор с дъщерно дружество на Swissport

Технологичната компания „Биодит“ АД – София (Biodit) сключи договор с швейцарското дъщерно дружество „Суиспорт България“ АД (Swissport България).

Иновативните системи за управление и контрол на работното време на „Биодит“ не само ще обслужва над 350 служители в България, но и ще оптимизират техния работен ден, като ще осигури по-голяма гъвкавост и ефективност на работния процес.

„Суиспорт България“ е част от Swissport International Ltd., която предоставя наземни услуги за около 230 милиона пътника и 4.1 милиона тона карго годишно от името на около 835 клиента – компании в авиационния сектор.

Със своята работна сила от около 62 000 души персонал Swissport International Ltd. е активна на 280 летища в 48 държави на пет континента и генерира консолидирани оперативни приходи от 2.7 милиарда евро.

„Суиспорт България“ е фокусирана върху предоставянето на услуги по наземно обслужване, включително обслужване на пътници, обслужване в салоните на летището, перонно обслужване, услуги по размразяване и зареждане на самолети с гориво  на територията на „Летище София“.

„Биодит“ е водещ доставчик на решения за контрол на достъп и автоматизация в хотелския сектор в България. Това е първата компания, която беше листната на пазара за растеж на малки и средни предприятия, организиран от „Българска фондова борса“ – ВЕАМ.

Основната дейност на „Биодит“ е свързана с проектиране, разработка и производство на системи за идентификация, контрол на достъп и контрол на работно време, базирани на биометрични данни. Фирмата предлага решения, които намират приложение в сектори, като хотелиерство, офис сгради и бизнес центрове, жилищни сгради, производствени компании, застраховане, финанси, автомобилна индустрия и други.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст