ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Приказен карибски остров, по-евтин от средностатическа американка къща, търси своите нови собственици

Остров Игуана се намира само на 20 км източно от Блуфийлдс, Никарагуа.

Приказният остров е обявен за продажба само срещу 475 хил. долара, по данни на Private Islands Inc. Целият имот е голям 5 акра, като разполага с къща, къща за прислуга или гости, наблюдателна кула, кей, дървени пътеки и прекрасна флора, съставена главно от кокосови и бананови дървета.

Домът не само е напълно обзаведен, но е и построен в типичен карибски стил. Той има 3 спални, 2 бани, кухня, трапезария, всекидневна и веранда. Също така островът разполага със собствен резервен генератор, септична яма и водохващаща система, като на него има и Интернет, мобилна мрежа и електричество.

Любопитно е да се спомене, че на острова няма почти никакви насекоми или каквито и да е диви животни, освен прелитащите от време на време птици. Ала за любителите на риболова, тюркоазените води на Карибско море предлагат богато разнообразие от скобари, риба тон, скумрии, баракуди, риба меч и уаху.

Впрочем, купувачите също така могат да разчитат на лоялните мениджър и пазачи, запознати много добре с острова, които могат да останат на него или да го наглеждат, по нареждане на бъдещите собственици.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст