ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Станислав Балабанов ще е кандидатът на ИТН за кмет на Пловдив

Парламент Станислав Балабанов ИТН

Местни референдуми, инфраструктура, детска болница, изчистване на коритото на Марица обеща Балабанов

Станислав Балабанов ще е кандидатът на партия “Има такъв народ” (ИТН) за кмет на Пловдив. Партията регистрира в Общинската избирателна комисия (ОИК) в Пловдив кандидатите си за кмет, районни кметове и общински съветници. „Явяваме се самостоятелно, без подкрепа от фирми и други политически формации. Влизаме в битката не за да отчетем нещо, а да се борим за победа“, каза пред журналисти Балабанов. 

Балабанов изрази надежда, че пловдивчани ще вземат информирано и правилно решение. Ако те гласуват доверието си на ИТН, ще работя да питам тях за решенията за града чрез местни референдуми, ще завършим всички инфраструктури проекти в срок, защото целият град е в ремонт, ще работим за изграждането на детска болница, ще изчистим коритото на река Марица и ще направим пълна проверка на предишните управления, каза кандидатът за кмет на ИТН.

Кандидатите за районни кметове на партията са: за „Централен“ – Йордан Ангелов, за „Южен“ – Тервел Борисов, за „Западен“ – Красимир Иванов, „Източен“ – Васил Петлешков и за „Тракия“ – Димитър Станков.

В листата на ИТН за общински съветници участват 26 кандидати, които по думите на Балабанов са с партията от учредяването ѝ. Водач на листата е Ивайло Димов, който по образование е учител.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст