ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Какъв е моралният компас на Хекимян, след като става кмет, на който го викне, пита Йорданов

Според председателя на ПГ на “Има такъв народ” кандидатурата за кмет на София на Антон Хекимян, издигната от ГЕРБ, поставя под съмнение политиката на “Би Ти Ви” новините от последните години, в които журналистът е бил директор на отдел “Новини, актуални предавания и спорт“.

Какъв е моралният компас на г-н Хекимян след като, който и да го викне, се съгласява да му стане кмет. Когато заставаш като кандидат на някоя политическа партия, би трябвало поне да й споделяш целите. Иначе си цветарка, която ходи, където я повикат“, подчерта Йорданов по повод кандидатурата на журналиста за кмет на столицата.

Относно това дали има някакви прогнози за предстоящия местен вот и дали ще се стигне до балотаж, председателят на ПГ на ИТН заяви, че те никога не са давали прогнози и към настоящия момент също ще се въздържат от такива. “Но, ако се стигне до балотаж и Ивайло Вълчев е един от двамата на балотаж, се надявам да го подкрепят всички нормално мислещи хора”, добави той.

На въпрос дали има съмнения относно доклада на ДАНС за свещениците от Руската църква, Йорданов заяви, че не го е чел и не може да отговори на този въпрос.

“Имам съмнения относно способността на Кирил Петков да преценява правилно и знам, че той юрка ДАНС, поне го е правил, да си измисля шпиони“, подчерта председателят на ИТН.

Относно трябва ли да се реформират службите, Йорданов заяви, че това е редно да се случи, но не и по начина, по който се опитват да го направят в момента. “Тъй като ПП и ДБ със съдействието на ГЕРБ се опитват да овладеят всички служби, а човекът, наречен генерал Атанасов, се попиля от няколко дена да иска оставки“, добави народният представител.

Според него Атанас Атанасов от ПП-ДБ има “тайна мисия”, която е да сложи негови хора навсякъде.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст