ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Кои са новите парадигми в правенето на бизнес в 21 век?

Eвропейската конференция Innowave Summit във Варна търси отговорите на 17 и 18 ноември

Варна ще бъде домакин на европейската конференция за бизнес и иновации Innowave Summit през ноември

Най-големият бизнес форум в региона ще търси отговори на новите парадигми в бизнеса на 17-18 ноември във Варна

Да бъдеш избран? Или да го направиш сам?

Да те поканят? Или да вървиш по собствен път?

Какъв е новият капитализъм и къде в основите му са вградени усещането за личната стойност на всеки един от нас, стремежът към усвояване на пълния потенциал на личността и нормализирането на самотата?

За новите парадигми в правенето на бизнес през 21 век и за мястото на човека като духовно същество. За заличаването на границите между столица и провинция, Изток и Запад, мъж и жена, млад и стар, работно и свободно време. За недистилираното съдържание и чистите резултати. За златните правила, които ни преведоха през кризите на новия век.

Варна ще бъде домакин на голямата европейска конференция за бизнес и иновации Innowave Summit, в която тази ще се търсят отговорите на въпроси и съждения като горните. Innowave Summit всяка година представя на повече от 5000 участници гледните точки на мислители, мотиватори, ментори, иноватори, революционери в сферата си и традиционни работодатели към процесите, през които преминава не само бизнесът, но и всеки един от нас – хората, които не просто работим, но и наблюдаваме как светът ни променя като личности, желания и стремежи.

“Странното е, че всяка година въпросите стават все по-лични, а отговорите – все по-трудни. Вече сякаш няма рецепти за нищо, освен че всеки работодател би предпочел да наеме добър човек пред добър професионалист, ако е поставен пред такъв избор, както и че няма кратки пътища към успеха – без кръв, пот и сълзи не става. Дори в ерата на коучинга, самоусъвършенстването и култа към собствената личност” – казва Димитър Иванов, създател на Innowave Summit – “Предизвикателството, пред което ние, работодателите, сме изправени в България тук и сега, и това в още по-голяма степен важи за Варна – голям град, но с малка икономика – е че няма хора. А тези, които ги има, възприемат тезите на популярните коучове и ментори буквално – работи върху себе си и успехът ще дойде. На форумите на Innowave Summit искам младите да разсъждават върху това какво е успехът за тях, какво всъщност е богатството, кои са уменията, без които няма да се получи, защо е важно да се знаят и теорията, и практиката, да имат дисциплина, режим, работна етика. Ако щете, защо е важно човек все пак да поработи малко в корпоративна среда. Това е основата, от която още не сме отскочили в България. Оттам нататък възможностите за всеки един са безгранични.”

Тази година, на 17 и 18 ноември, Варна ще привлече хора от цяла Европа далеч след края на летния сезон, за да ги срещне с лидери от компании като Google, Facebook/Meta, Twitter, H2O, Kotler Impact, българските Xplora, ZapoMedia, DigitalPro, SoftUni и десетки други. На площ от 1600 кв. м. в Двореца на културата и спорта в морската ни столица повече от 100 компании ще участват като изложители със своите иновации, модерни решения за бизнеса, здравето и начина ни на живот, включително роботика и роботизирани продукти.  

Сред партньорите на Innowave Summit са Европейската комисия, Transilvania IT Cluster, France Digital, Cluster Catalonia, Pro Malaga, Valencia Digital Summit, Българо-британската търговска камара, AI Bulgaria, БАИТ, Българската асоциация на софтуерните компании, Българският център за предприемачество, SoftUni Digital и много други. 

Билети за конференцията все още могат да се закупят на ранни цени до 30 септември на уебсайта на Innowave Summit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст