ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Костадинов смята, че “Възраждане” ще отиде на балотаж на местните избори в София

Парламент Костадин Костадинов

“Възраждане“ ще отиде директно на балотаж на местните избори в София. Това каза лидерът на партията Костадин Костадинов в кулоарите на парламента. Той поясни, че няма значение кой ще им бъде противник, защото всички били еднакви.

“Настроенията в обществото са срещу тройната коалиция – ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. Поради тази причина отливът от избиратели от тези партии е голям. Деян Николов е разпознаваема и харесвана личност, така че имаме шанс в местните избори в София, стига да не бъдат пипани машините”, подчерта Костадинов.

Според него има зависимост между медиите и политиката.

Лидерът на “Възраждане” коментира още, че на предходни избори партията е агитирала да се гласува с машини, но “когато машините са в ръцете на измамници, няма как да имаме доверие и сега ще гласуваме с хартия – категорично“.

Относно това дали председателят на ДАНС Пламен Тончев трябва да подаде оставка заради случая с изгонването на руските свещеници, Костадинов заяви, че оставка не е нужна, защото “каквото и да дойде, то ще е по-лошо от това, което е в момента“.

Лидерът на “Възраждане“ се обяви против идеята за реформа на службите и сливане на цивилното и военното разузнаване, защото според него това не е реформа, а махане на един неудобен човек. Костадинов добави, че службите трябва да бъдат различни и отделни.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст