ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ваня Григорова се регистрира в ОИК: Основният ни опонент е апатията

Кандидатът на БСП и други леви формации за кмет на София Ваня Григорова се регистрира в Общинската избирателна комисия със заявка за победа и мнозинство в Столичния общински съвет.

За победа ще разчита на гласовете на разочарованите и негласуващите.

“Основният ни опонент е апатията у хората. Хората, които искат промяна, но за съжаление са толкова демотивирани, разочаровани и често предавани, че много трудно могат да бъдат накарани да излязат и дадат гласа си за някой, който дори харесват”, посочи тя.

Григорова заяви, че би могла да си партнира с всеки, с когото споделят общи цели за София. Като свои приоритети определи преглед на договорите за концесии, приватизациите и начинът, по който столицата се презастроява, без да е осигурена социална инфраструктура.

“Имам предвид детски градини, училища, здравни заведения. Ние първо трябва да гарантираме спокойния живот на жителите на столицата и оттам-насетне да мислим как да я правим бранд”, добави кандидатът за столичен кмет.

Засега не са водени разговори от кого очаква подкрепа, ако достигне до балотаж и на кого би дала своята, ако не е сред първите двама.

“Ние тръгваме за победа, няма как да мислим за подкрепа на друг кандидат. Смятаме, че балотажът минимум ни е гарантиран, в този смисъл всяка една подкрепа е добре дошла”, каза Ваня Григорова.

Григорова е водач на листата за общински съветници на “БСП за България”. В нея са включени и други синдикалисти.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст