ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Мистерията на българската НЛО-крава

крави

Българската крава е изключително явление. Пред нея бледнеят дори и извънземните човечета от Мексико. Огромната разлика между нашенската крава и мексиканските марсианчета се състои в това, че тя е едно реално чудо. Не е някакъв Франкенщайн, съшит от различни парчета плът и кости, каквито май се оказаха извънземните от Мексико.

Българската крава е нещо като неидентифициран летящ обект (НЛО). Тя не е възможна за идентифициране. Дори МВР, което иначе прави чудеса в полицейските разследвания, не може да я хване, за да я идентифицира. И кравата прелита в пространството със скоростта на светлината, явява се там, после тук…

Пример за българската НЛО-крава е случаят от Сливен, при който икономически полицаи тръгнали да противодействат на престъпления с европейски фондове и така налетяли на кравата. По-скоро на липсата й. Екипите от сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при Областната дирекция на МВР-Сливен и отдел “Регионален технически инспекторат” при Държавен фонд „Земеделие“-Ямбол направо зяпнали, когато нахлули в лоното на НЛО-кравата.

Както известява МВР, било извършено претърсване в стопанска сграда, предназначена за отглеждане на крави. Полицаите търсели кравата, но нея я нямало. Крава тук, крава там- няма и няма, въпреки че по документи трябвало да бъде там, дори ударил часът да я доят.

Докладът на НЛО-изследователите от МВР е кратичък: “Установена е липси на животни от заявените пред Държавен фонд „Земеделие“ по интервенции за подпомагане на земеделски стопани, отглеждащи животни обвързано с производство, по директни плащания кампания 2023 година”.

Докладът спира дъха с характерните при силен шок смислови елизии, които правят текста богат на внушения и представи. Каквито, впрочем, обикновено са информациите за близки срещи от трети вид, тоест с НЛО.

Българската крава очевидно е летящ обект. В един момент регистрира присъствието си в разплащателни документи за ползване на евросредства, в следващия момент сякаш се изпарява с бързина, с която например се харчат лесно изкарани парички. Има я на хартия, но наяве – не.

По следите на българската НЛО-крава търчат МВР и прокуратура, ама ядец. Кьовеши също дава вид, че аха да се затича и тя, ама не. Може би защото си има свои канали, по които предава информацията по-нагоре в Европейската комисия. А там изобщо не цепят басмата на българската НЛО-крава – искат си обратно парите, при това с лихва…

И стигаме до последната чудатост на кравата – хем я има по документи, хем не е в обора, не сме и накусвали от млякото й, и на всичко отгоре всички ние плащаме на еврокомисарите за нейната липса…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст