ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Заловиха 18-годишния мъж от Пазарджик, убил от ревност свой съперник

белезници

Окръжната прокуратура в Пазарджик е привлякла като обвиняем Н.Р. на 18 г., за това, че на 29 септември 2023 г. , в Пазарджик, на ул. “Панайот Волов”, около 18:40 ч., е намушкал смъртоносно 21-годишен мъж с инициали А.З., съобщи Боряна Димитрова от Апелативна прокуратура- Пловдив.

След като е извършил деянието си, Н.Р. се е укрил. Вчера, на 30 септември 2023 г., около 23:30 ч., в резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия той е бил заловен от полицаи в района на Централната железопътна гара в София. 

Обвиняемият Н.Р. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пазарджик да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение “задържане под стража”. Действията по разследването продължават.

Според очевидци в Пазарджик А.З. е имал връзка с бившата приятелка на Н. Р., който не можел да се примири с факта, че тя го е изоставила. Той на няколко пъти настоятелно я молел тя да се откаже от новия си приятел. Ето защо местните твърдят, че мотивът за убийството е ревност.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст