ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Банка ДСК” идва при теб

В днешното забързано ежедневие почти всичко е в телефона, включително и банкирането. Това удобство спестява време, усилия и пари. Въпреки това, личният контакт може да бъде незаменим, а с инициативата „Bank @ work“ „Банка ДСК“ осигурява на своите настоящи и бъдещи клиенти всичко на едно място, без да се налага да посетят клон, отбелязаха от кредитната институция.  

Личната среща с мобилен експерт на работното място носи редица предимства – от безплатно банково обслужване през професионална консултация за различни услуги и продукти, като потребителски или жилищен кредит, кредитна карта, овърдрафт.

От банката дават възможност да се заяви предварително посещение от екип на „Банка ДСК“ в удобно време, в рамките на което ще получат отговорите на конкретни въпроси, свързани с управление и справки за сметки и кредити, промяна на лимит по карта и други. Заедно с това, ще може да се окаже съдействие с всякакви стандартни операции като откриване на разплащателни сметки и пакети, заявяване и получаване на дебитна карта и активиране на електронно и мобилно банкиране.

От „Банка ДСК“ отбелязват, че високото ниво на сигурност и удобството са сред основните й приоритети, ето защо всички необходими документи в рамките на инициативата „Bank @ work“ могат да се подписват посредством квалифициран електронен подпис (КЕП).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст