ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Акциите на производителите на оръжия в САЩ скочиха на фона на глобалното напражение

зала на фондова борса акции пари

Цената на акциите на най-големите американски производители на оръжия расте стабилно спрямо затварянето миналата седмица, сочат данните от търговията на американския пазар. Акциите на Lockheed Martin по време на търговията на Нюйоркската фондова борса във вторник нараснаха спрямо затварянето на 6 октомври с 10.45 процента до 442.62 долара за акция. До края на търговията акциите се забавиха до 435.01 долара.

Ценните книжа на General Dynamics по време на търговията на Нюйоркската фондова борса в понеделник се повишиха до 240.15 долара за акция. До затварянето на 10 октомври акциите се забавиха до 236.70 долара.

Акциите на Northrop Grumman във вторник нараснаха с 12.22 на сто до 474.98 долара, според данните за търговията на Нюйоркската фондова борса. До затварянето акциите се забавиха и с3е върнаха до 465.12 долара.

Акциите на Kratos Defense & Security Solutions на Nasdaq във вторник се покачиха с 15.66 процента до 17.5 долара. До края на същия ден ценните книжа се забавиха и се върната на 17.27 долара.

Съединените щати активно участват в подкрепата на Украйна с оръжейни доставки и финансиране. Освен това Вашингтон обяви подкрепа и за Израел, който след атаката на бойците на Хамас започна да нанася удари по съседната Ивица Газа, Ливан и Сирия.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст