ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Терзиев и Хекимян в предизборен сблъсък за София

Антон Хекимян

Кандидатите за кмет на София от “Продължаваме промяната – Демократична България”, “Спаси София” Васил Терзиев и от ГЕРБ Антон Хекимян проведоха втори предизборен дебат помежду си, само че този път с по-остър тон. При първия си сблъсък по “Дарик радио” те бяха далеч по-меки в изказванията си един към друг.

Това, което накара Хекимян и Терзиев да изострят тона, бяха обвиненията от страна на кандидата за кмет на ГЕРБ, че съпредседателите на “Продължаваме промяната – Демократична България” Кирил Петков и Асен Василев не са финансирали София по време на COVID кризата. Освен това той изтъкна, че по време на кабинета “Петков” се е увеличила и цената на тока.

Това разбира се, провокира Васил Терзиев, който нападна опонента си, че използва до голяма степен същия екип, като на Йорданка Фандъкова – сходни предложения за общински съветници и районни кметове. “Избрали са Ви районните хора, наредили са Ви общинската листа, написали са Ви програмата, подписали са Ви договорите, а Вие сте щели да спирате ремонта на ремонта”, изтъкна той и не пропусна да припомни, че Хекимян напусна “Би Ти Ви” за изключително кратко време, за да стане кандидат за кмет на София на партия ГЕРБ.

Дебатът се разигра в ефира на Нова телевизия, която като медия позволи на кандидат-кметовете да зададат въпроси помежду си, което още повече нажежи обстановката и изостри тона.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст