ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ваня Григорова: Имаме волята да продължим докрай и ще го направим

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, издигната от Местна коалиция „БСП за България“, с първи коментар на exit poll данните:

„Благодаря на гражданите които повярваха в нашите идеи и ни подкрепиха. През цялото време по време на кампанията усещах подкрепата на гражданите по време на срещите които направихме. Направихме първата стъпка – поставихме в центъра на дебата в кампанията – проблемите на работещите хора, на малкия човек. Накарахме хората да повярват, че една друга София е различна. Имаме волята да продължим докрай и ще го направим”, заяви на брифинг след края на изборния ден Ваня Григорова, кандидат за кмет на София на коалиция “БСП за България”, която по данни от екзит половете отива на балотаж на 5-и ноември.

По думите й тяхната формация е направила най-много срещи на терен. “Продължаваме срещи с хората, разговорът ни винаги е бил с гражданите”, допълни тя.

На въпрос от кого ще търси подкрепа, тя заяви: “Търсим подкрепа от всички партии, коалиции и неправителствени организации, и хора, които припознават нашите каузи. Ние сме коалицията, която направи най-много срещи на терен”.

“За нас кампанията бе успешна. Резултатите са видими”, поясни Иван Таков от БСП-Софиа.

Костадин Паскалев от “Левицата” също поздрави Ваня Григорова за резултата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст