ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Гласувайте, животът ви зависи от вас, призова премиерът

“Днес е важно всички да гласуват, защото животът ви зависи от вас. Хора, от вас зависи какъв ще бъде градът, селото, в които живеете, след една, след две, след три и след четири години, от вас зависи. Така че излезте и гласувайте, защото иначе други го правят вместо вас и градът или селото ще изглеждат според техните представи.” Това заяви премиерът Николай Денков, след като пусна своята бюлетина в 6-о училище в София.

Той отказа да коментира липсата на възможност за машинно гласуване, защото хората трябва да са спокойни, че ако излязат и гласуват, техният вот ще бъде отчетен правилно. “Колкото повече хора излязат и гласуват, толкова по-малко влияние ще имат изборните злоупотреби”, подчерта министър-председателят.

Денков гласува “за това София да бъде управлявана по-добре от хора, които могат и знаят, от екип, в който има инженери, архитекти, IT специалисти, които могат да направят София много по-чиста, по-красива, в която да искаме да живеем, децата ни да имат детски градини и училища и да бъде нормален европейски град”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст