Осемнадесет български фирми участват в международното парфюмерийно и козметично изложение в Дубай

И тази година Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира българско национално участие, със 100% финансиране, на най-голямото международно изложение за парфюмерия, козметика, етерични масла, тоалетни принадлежности, натурална СПА козметика и уелнес в Близкия изток – Beautyworld Middle East 2023. То продължава до 1 ноември.

На изложбения щанд в Dubai World Trade Centre участие вземат 18 български компании от парфюмерийно-козметичния бранш.

Наред с над 1700 изложители от близо 60 държави България се представя с натурална био козметика, естествени етерични масла, флорални води, разработване и производство на растителни стволови клетки и in vitro култури като активни съставки за козметика и хранителни добавки, парфюми, парфюмни масла и редица други иновации в сферата на бюти индустрията. Тази година, българският национален щанд бе посетен и от Станислав Димитров, генерален консул на България в Дубай и Северните емирства, Кирил Апостолов, завеждащ “Консулска служба”, и Гергана Андреева, изпълнителен директор “Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика “.

Изложбата се организира от Messe Frankfurt Middle East GmbH, чиито официални представители за България – Даниела Ненчева и Ася Найденова, също присъстваха. Изложението се провежда ежегодно от 1996 г. насам. Като едно от най-влиятелните и посещавани международни изложения за красота Beautyworld Middle East предлага на професионалните посетители удобството да се срещнат лице в лице с изложителите в продължение на три дни и изиграва жизненоважна роля в растежа и развитието на индустрията със солидно представяне на глобални продукти и марки.

Участващите на изложението в “Дубай Уърлд Трейд Сентър” (Dubai World Trade Centre) фирми са “Аванс” ООД, “Био Фреш” ООД, “Българска Роза” ЕАД, “Волента Козметикс” ЕООД, “Гален-Н” ЕООД, “Денита” ООД, ЕТ “Кокона – Таня Калакунова”, “Етерични масла и билки” ООД, ЕТ “Мота 6 Лаборатори – Стоянка Роганска”, “Зеда” ООД, “Инова БМ” ЕООД, “Изабела Милкова Ле Парфюм” ЕООД, “Ина Трейд” ООД, “Катеко” ООД, “Ласка от природата” ЕООД, “Москов и син” ЕООД, “СТС Холдинг Груп” ООД и “Хоумспа.БГ” ООД.    

Beautyworld Middle East е отлична бизнес платформа за широк мащаб предприятия, които искат да навлязат в икономическото пространство на Близкия изток. Освен възможност за увеличаване на търговския дял на световните пазари, събитието показва и последните иновации в сектора, предоставя възможност за участие в богата съпътстваща програма от семинари и уъркшоп сесии.

Средствата за това начинание са осигурени чрез Проект „Реализация на мерки за интернационализация на българските МСП чрез подкрепа дейността на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“ по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст