ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Министри и експерти ще обсъдят равнопоставеността между мъжете и жените

Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) ще проведе Глобален форум на жените лидери. На него ще бъдат обсъдени възможностите за постигане на равнопоставеност между мъжете и жените на работното място и в обществото като цяло. Събитието ще започне в 9:00 ч. в столичния хотел “Гранд Хотел Милениум”.

Форумът си поставя за цел да популяризира успешните идеи и практики на личности, компании и организации в стремежа им към създаване на по-устойчиво, стабилно и равнопоставено общество.

В първи панел ще се включват актрисата Ели Скорчева, чието превъплъщение в “Уроците на Блага”, не остана незабелязано и филмът е българското предложение за “Оскар”, преводачът Анджела Родел, допринесла с превода си за успеха на романа “Времеубежище” на Георги Господинов, военният пилот лейтенант Йоанна Данева, Бояна Ачовски – генерален секретар на Gas Infrastructure Europe, управляващият директор на Международната банкова федерация и президент на European women on boards Хедвиге Нюенс.

В част от панелите участие ще вземат министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, на екологията – Юлиян Попов и на иновациите и растежа – Милена Стойчева.

Премиерът акад. Николай Денков ще отправи приветствие към участниците във форума.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст