ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Старибратов моли прословутите с айляка пловдивчани да излязат и да гласуват

Ивайло Старибратов

Гласувах за това Пловдив да се управлява честно и прозрачно. Да бъде чист и прекрасен град, в който нашите деца да имат желание да се върнат тук, да се реализират, да работят и да живеят тук, а не да напускат страната.

Това обясни кандидатът за кмет на Пловдив, подкрепен от “Продължаваме промяната” – “Демократична България”, Ивайло Старибратов, който днес, на балотажа влиза в битка за гласовете на пловдивчани срещу кандидата, подкрепен от ГЕРБ, – Костадин Димитров.

Той гласува с машина в Професионалната гимназия по битова техника в града.

Старибратов помоли пловдивчани, въпреки че знае, че те са прословути с айляка, да дойдат и да гласуват, защото днес се решава доста сериозен, исторически дори проблем, който е желателно да се решава от тях, а не от други.

Той добави, че не може да си обясни ниската активност, но изрази надежда избирателите да се активизират по-късно през деня.

“Имаме пловдивска черта, която ни дава по-бавни сигнали за гласуване,” пошегува се Старибратов.

Той отчете, че в общинския съвет няма ясно мнозинство, но въпреки това очаква до общите гласувания да се стига с убеждения и с политики, които ще са ясни и категорични и ще са от полза за Пловдив и за пловдивчани.

Според него проблемите, които трябва спешно да се решат, са свързани с транспорта и с ремонтите в Пловдив.

Ако не бъде избран за кмет, Старибратов даде заявка, че ще продължи да работи като гражданин за Пловдив – със знанията си и с всички сили и средства. Той няма да бъде в Общинския съвет, тъй като е гражданска квота и не е партиен член на нито една от коалиционните партии, които са подкрепили кандидатурата му.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст