ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Денят по диагонал – 21 ноември 2023 г.

Министерство на финансите Асен Василев

От 1 януари минималната работна заплата става 933 лева, обяви Асен Василев

В проекта на бюджет за 2024 година са заложени значителни публични инвестиции. По последната редакция те са 9.983 млрд. лева, почти 10 млрд. лева, което е 25% увеличение спрямо разчета за 2023 година. Това заяви министърът на финансите Асен Василев по време на обсъжданията на проектобюджета на държавата за догодина в рамките на днешното заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Денков категоричен: Няма причина спортният министър да подава оставка

Спортният министър има моята пълна подкрепа. Не знам защо му искат оставката. Не съм видял нито една причина, поради която той да бъде критикуван. Това заяви премиерът Николай Денков, след като стана ясно, че вече има първи наказания за служители на реда заради полицейско насилие.

КС обяви за противоконституционен избора на временен председател на Сметната палата

Единодушно Конституционният съд обяви за противоконституционно решението на Народното събрание, с което Горица Кожарева беше избрана за изпълняващ правомощията на председател на Сметната палата.

За трети път Борис Бонев беше издигнат за председател на СОС

За трети път Борис Бонев ще бъде издигнат за председател на Столичния общински съвет от “Продължаваме промяната” – “Демократична България” – “Спаси София”. Това съобщи общинският съветник от ПП-ДБ-СС Андрей Зографски.

Васил Терзиев се отчете за първата си седмица като кмет на София

От Столична община публикуваха отчета на новия кмет на София Васил Терзиев, отнасящ се до първата му седмица на поста. По време на кампанията си той заяви, че отчетността пред гражданите ще бъде неизменна част от ангажиментите му и започна да изпълнява обещанието си като представи по-важните си срещи и задачи в първите му дни като кмет.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст