ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Надрусани шофьори под път и над път

КАТ - дрегер - пиян МПС - шофьор

Роят се шофьорите, които сядат зад волана след употреба на наркотици. Габровски полицаи задържаха 34-годишен мъж от Севлиево, който шофирал след като се надрусал с амфетамин и метамфетамин. Колата му била спряна за проверка на ул. “Стефан Пешев”, на място е извършен тест за употреба на наркотици, като техническото средство е отчело положителен резултат. Водачът е отказал кръвна проба. По случая е образувано бързо производство.

В село Найденово, община Братя Даскалови, пък бе хванат млад шофьор, експериментирал с два вида наркотици, след което седнал да си кара колата. Полицаи извършили проверка на автомобила, управляван от 18-годишен младеж. Той бил тестван за употреба на наркотици, като е отчетен положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. А на всичко отгоре се оказало, че е неправоспособен и няма шофьорска книжка.

В село Поповци при специализирана полицейска операция беше задържан многократно осъждан габровец за притежание на марихуана, хероин и метамфетамин. И него го спрели за проверка в село Поповци, като полицаите открили в 37-годишния мъж свивки с трева. Той е задържан за срок до 24 часа, като срещу него е образувано досъдебно производство

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че на протеста срещу БФС част от униформените са превишили правомощията си?

Подкаст