ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Президентската институция ще е домакин на наградите “Корпоративен дарител” 2023

Президентската институция ще бъде домакин на годишната церемония по връчване на наградите „Корпоративен дарител“, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Началникът на кабинета на държавния глава Гълъб Донев ще приветства отличените в конкурса, организиран от Българския дарителски форум.

За осемнадесета поредна година ще бъдат наградени компаниите вкорпоративен

страната, които осъществяват прозрачни, ефективни и устойчиви дарителски програми и инициативи в полза на значими обществени каузи.

Конкурсът „Корпоративен дарител“ е създаден от Български дарителски форум през 2006 година. В продължение на мисията на организацията да развива и насърчава дарителската култура, той отличава компаниите с инвестиции в значими каузи, популяризира добрите практики в корпоративното дарителство и налага високи стандарти за корпоративна социална отговорност в България.

Награди се връчват с шест категории. Част от тях са според качествата на програмите на бизнеса в подкрепа на обществото, а останалите  – според инвестирания от него финансов, нефинансов ресурси и доброволен труд през 2022 година.

Традиционно БДФ връчва награда и за най-сполучливо партньорство между компания и гражданска организация, допринесло за позитивна промяна.

Част от конкурса е и връчването на специална наградата за личностен принос за развитие на дарителството в България от Управителния съвет на БДФ.

Част от конкурса е и връчването на наградата за личностен принос за развитие на дарителството в България от Управителния съвет на БДФ.

За обработката, проверката и оценката на кандидатурите БДФ използва методологията на европейския конкурс „Най-голям корпоративен дарител”, разработена в рамките на проект CEENERGI и прилагана от дарителски форуми в Централна и Източна Европа. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст