ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Избра се незаконна комисия, която заменя други органи, коментира Делян Пеевски

“Подкрепихме комисията да има председател, защото видяхме, че без ДПС не може да има такъв. Ген. Атанасов беше избран с нашите гласове”. Това заяви от кулоарите на парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод създаването на временна комисия, която да проучи фактите и обстоятелствата по подготовката и провеждането на протеста срещу Българския футболен съюз на 16 ноември.

Депутатът е на мнение, че е била създадена незаконна комисия, която да замени други органи в държавата. “Разследване на какво? Хората си свършиха работата и овладяха този чудовищен вандализъм, който беше в София”, заяви той и попита съгласно кой закон Народното събрание има право да разследва. От думите му, каквото и да установи парламентът, то пак ще бъде изпратено към прокуратурата.

Председателят на ПГ на ДПС добави, че вижда как колегите му искат да разграждат държавата, което се случвало от много години. “Скоро ще има комисия, която да разследва депутати. Искате ли да създадем една такава комисия, която да разследва депутатите рушащи държавата, нея ще я подкрепим, защото това се случва всеки ден тук”, ядоса се той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст