ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Паметникът на Съветската армия ще бъде демонтиран, обяви Трайчо Трайков

В София подготовката за справяне със зимната обстановка започна още преди да завали сняг. Със сигурност мога да кажа, че такова въвличане на всички от Столична община в справяне с тежката ситуация не бях виждал досега. Относно множеството сигнали за паднали клони и дървета това се дължи на мокрия и тежък сняг. 

Това каза пред БТВ кметът на столичния район “Средец” и бивш министър на енергетиката Трайчо Трайков.  

“Дори и аз не бях уведомен за поредното копане по улица “Шишман”. То се наложи, защото трябваше да се поставят други плочки за пешеходни пътеки. Получи се комична ситуация, защото тези пешеходни пътеки не се ползват от хората, нито шофьорите са наясно, че има такива пътеки. Аз веднага направих предложение пред тези пешеходни пътеки да се положат “легнали полицаи”, за да е ясно, че те са там. Надявам се тази моя молба да не чака година и половина, както се е случвало с други подобни молби. Силно се надявам, че новият кмет ще направи така, че цялата енергия, за да се свърши някаква работа да отнема много по-малко време. Със сигурност децентрализацията в Столична община ще помогне много”, категоричен беше Трайков.  

“Паметникът на Съветската армия ще бъде демонтиран. Работи се в тази насока и се надявам това да се случи в най-скоро време”, добави той. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст