ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Cineland Bulgaria Mall привлича първи зрители с безплатни прожекции

И Bulgaria Mall в София вече ще има кино – Cineland посреща първите си зрители в столицата в осем модерни кинозали. Те са напълно обновени с близо 700 луксозни разтегателни кресла, с най-модерната кинопрожекционна техника и ново поколение софтуерна система.

На 30 ноември официалните гости на киното ще могат да гледат филмите „Наполеон“ на режисьора Ридли Скот, „Уроците на Блага“ – на Стефан Командарев, „Догман“ – на Люк Бесон, последния филм с участието на Катрин Деньов “Жената на президента”, както и „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“.

На 4, 5, и 6 декември Cineland Bulgaria Mall ще направи подарък за първите си зрители, като обявява вход свободен за специалната филмова програма “Маратон на детската анимация” (“Овцата Шон”, “Омагьосаната къща”, “Ратчет и Кланк”, “Малкият вампир”, “Фабрика за сънища”, “Снежната кралица и принцесата”, “Детектив Чинк и Златният кошер”, “Моята непослушна фея”, “Горски мечоци: завръщане на Земята”) и “Панорама на българските филми, селектирани за Оскар”, сред които са “Дзифт”, “Източни пиеси”, “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, “Тилт”, “Цветът на хамелеона”, “Каръци”, “Вездесъщият”, “Страх”, “В сърцето на машината”.

За да имат безплатен достъп до инициативата, зрителите трябва да запазят предварително своето място онлайн в сайта на Cineland Bulgaria Mall или да вземат билет директно от касите.

Преди да открият новия си киносалон в София, от Сineland имат опит със стопанисването на киносалони в Перник, Велико Търново, Плевен, Габрово, Карлово и Търговище, както и летни кина в курорти като Китен и Ахтопол. На столичния кинотерен веригата стъпва с инвестиция от над 3.2 млн. лева.

Целта на Cineland е да привлече нови зрители чрез дигитализацията в сферата на услугите – през апликация на киноверигата зрителите ще могат да купуват билети, храни и напитки, които ще ги очакват на местата им в залите. Така ще се избегнат опашките, а и ще има безплатен достъп до паркинга. Освен това комплексът ще предлага на киноманите специална кинозала, която ще може да се използва за корпоративни събития, частни прожекции и гейминг състезания.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст