ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

БАНКЕРЪ връчи за 30-ти път наградите “Банкер на годината”

Два дни преди професионалния празник на банкерите – Никулден, БАНКЕРЪ връчи за 30-и път традиционните си награди “Банкер на годината” на онези мениджъри на финансови институции, които са постигнали забележителни успехи през отиващата си година.

Сред гостите на тържеството в “Астория Гранд хотел” в София” бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, премиерът акад. Николай Денков, министри, банкери, посланици, политици, бизнесмени, журналисти.

За усилията й да прозре в бъдещето и да привлече на страната на градивността младите българи в рамките на „ESG Academy”, приза „Банкер на годината” получи главният изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева.

Наградата й бе връчена от вицепрезидента Илияна Йотова.

За стабилен растеж на ръководената от него банка по време на консолидация, за „Банкер на годината” бе обявен кънтри мениджърът на КВС Груп в България, председател на УС и главен изпълнителен директор на ОББ Питър Рубен.

Наградата връчи заместник-министърът на икономиката и индустрията Ивайло Шотев.

За постигнатата добра възвръщаемост на собствения капитал и ръст на активите, с приза „Банкер на годината” бе удостоен председателят на управителния съвет на Ти Би Ай Банк Валентин Гълъбов.

Наградата връчи министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков.

Изпълнителният директор, главен финансов директор и член на управителния съвет на “Пощенска банка” Димитър Шумаров получи приза „Банкер на годината” за постигнатата висока устойчивост в сегашната сложна макроикономическа среда.

Наградата му бе връчена от издателя на БАНКЕРЪ Илия Джагаров.

За бързото намиране на оптимални решения в дигитализацията и трансформацията на банковата дейност, приза „Банкер на годината” получи изпълнителният директор и член на управителния съвет на Прокредит банк Румяна Тодорова.

Наградата връчи директорът Корпоративни продажби на “Виваком България” Никола Гечев.

Лога на спонсори - Банкер на годината 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст