ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Асоциацията на индустриалния капитал в България отбелязва 27 г. от основаването си

васил велев

Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) ще отбележи днес 27 години от основаването си. Официалното честване ще започне в 18:00 ч. в Народния театър “Иван Вазов”, където ще бъде представена постановката “Идеалният мъж” от Оскар Уайлд, спектакъл на Тиери Аркур, съобщиха от работодателската организация.

“За нас това е едно много емоционално събитие, защото зад него стои изпълнена със съдържание и динамика многогодишна история”, отбелязват от асоциацията. 

Асоциацията на индустриалния капитал в България е най-представителната на национално равнище работодателска организация, представляваща 3/4 от икономическите дейности и над 10 хиляди компании, и е утвърден говорител и последователен защитник на реалния производствен сектор в България.

“Асоциацията на индустриалния капитал в България не спира да работи в интерес на индустрията, на производителите, на малките и средните предприятия, на публичните дружества и компаниите, предоставящи услуги от общ интерес, и е единствения социален партньор в страната, защитаващ техните интереси.

Ние успешно служим на обществото, защото в негов интерес е индустрията да работи, икономиката да се развива, да има висока заетост и квалифицирани кадри, българите да се реализират в България, да се инвестира в предприятия, за да имаме по-добра производителност, здравословни и безопасни условия на труд, по-високи доходи, конкурентни цени на енергията, чиста околна среда”, посочват от организацията. 

А постоянно нарастващото доверие на предприемачите към АИКБ, в това число на микро-, малките и средните предприятия, членуващи в асоциацията, е индикатор, че заедно се движим в правилната посока.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст