ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ирина Казанджиева заменя Ирина Марцева на поста главен секретар на АББ

АББ лого

Ирина Казанджиева, досегашен началник направление в Асоциацията на банките в България, ще е изпълняващ длъжността главен секретар на асоциацията, съобщиха от организацията.

Ирина Марцева, по нейно желание, е освободена от позицията с решение на Управителния съвет на Асоциацията на банките  в България.

Управителният съвет на АББ изказва благодарност на Ирина Марцева за дългогодишната й работа и принос за асоциацията.

Асоциация на банките в България е независима организация с нестопанска цел, която представлява банките у нас и работи при пълна демократичност, равенство и колегиалност, в съответствие с вътрешните и международни нормативни актове в областта на банковото дело. Асоциацията е създадена на 9 април 1992 г. и в момента в нея членуват 17 пълноправни и пет асоциирани члена.

Асоциацията на банките в България е пълноправен член на Европейската банкова федерация (ЕБФ) и асоцииран член на Европейския платежен съвет (ЕПС). За своето над тридесет годишно съществуване асоциацията успя да изгради и запази своя авторитет на ключов и коректен партньор на държавните органи и институции, както и на останалите структури, с които активно работи. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст