ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Ром изтрепа родата на жена си и се гръмна

ловна пушка

Пловдивското село Маноле осъмна в кръв, след като ром уби родителите на съпругата си, простреля брат й и се самоуби. Престъплението се е случило през нощта, информира Ваня Христева, окръжен прокурор на Пловдив. “Става дума за убийство на двама, третият човек е прострелян. Извършителят сам е сложил край на живота си. Всички са в близки семейни отношения, поводът е влошени семейни отношения”, уточни тя. 

Главният комисар на МВР Живко Коцев заяви, че малко след полунощ е получен сигнал на тел. 112 от жена. Тя споделила, че съпругът й е убил майка й и баща й с пушка и е направил опит да разстреля брат й. 

Извършителят няма криминални прояви. Пушката е незаконна. Жертвите са мъж на 61, съпругата му на 57 и простреляният брат на съпругата е на 36 години. В имота, в който е извършено убийството има и други хора – възрастна жена в инвалидно състояние и още три деца.

Христева заяви, че са извършени всички първоначални и неотложни действия по разследването, извършени са няколко огледа на местопроизшествието. Иззето и приобщено по делото е оръжието на престъплението. В момента състоянието на пострадалото трето лице е стабилно. Към момента се извършват и други действия по разследването. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст