ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Кънтри мениджърът на КВС Груп в България: “БАНКЕРЪ” не е медия, а институция (видео)

Кънтри мениджърът на КВС Груп в България, председател на УС и главен изпълнителен директор на ОББ Питър Рубен получи приза “Банкер на годината” за стабилен растеж на ръководената от него банка по време на консолидация. Наградата му бе връчена от зам.-министъра на икономиката и индустрията Ивайло Шотев, който го поздрави за успехите.

Питър Рубен пък изтъкна, че е много поласкан да получи наградата, още повече, че тя му се присъжда от вестник „БАНКЕРЪ“. Той използва случая да поздрави екипа на изданието за неговата 30-годишнина и обърна внимание, че след като то е издържало на конкуренцията в толкова дълъг период от време, “БАНКЕРЪ” вече не е просто вестник, а институция.

По думите му стойността на наградата се увеличава с всяка изминала година и за него отличието е много ценно, тъй като през 2023 година екипът му е извършил много сложното вливане на две банки (КВС Банк България „Обединена българска банка“ АД (ОББ) – бел. ред.)

„Вярвам, че сме го извършили по фантастичен начин и признанието на нашите клиенти го показва. Получавам тази награда не само за себе си и не само от мое име, но и от името на 4300 колеги, с които работим всеки ден с мисълта за клиента – с идеята, че всеки ден трябва да му предоставим отлични банкови услуги заради това, че се е доверил на ОББ. Така че ви благодаря и продължаваме да работим”, посочи г-н Рубен.

Лога на спонсори - Банкер на годината 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст