ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Българин, а не шейхът посрещна руския финансов министър в Дубай

антон силуанов

Според източник на руския Телеграм канал ВЧК-ОГПУ преди официалното посещение на руския президент Владимир Путин в Обединените арабски емирства в Дубай е пристигнал руският финансов министър Антон Силуанов. При това той е бил посрещнат не от шейха, а от известния в кръга на крипто валутите български гражданин Слави Кючуков. Това е показателно, като се има предвид, че въпреки арабската прегръдка и милиардите долари, прехвърлени от Русия и света, най-големите банки на Емирствата фактически спряха официалните преводи и откриването на сметки за руски клиенти.

Явно заради натоварения сезон и липсата на свободни стаи министърът отседна при Слави Кючуков в луксозния хотел Бурдж Ал Араб, където българинът живее целогодишно, пишат от ВЧК-ОГПУ.

През май тази година SLEX – Глобалната борса за криптовалути и суровини, основана от Слави Кючуков, бе представена на Конференцията по финансови технологии в Дубай (Dubai FinTech Summit 2023). Кючуков е показал иновативни продукти и услуги на платформата си, включително търговски алгоритми на изкуствен интелект.

SLEX е глобална платформа за търговия с криптовалути и стоки, фокусирана върху разработването и популяризирането на цифрови и базирани на блокчейн търговия с активи. SLEX Exchange е точка за достъп до сървър, която ще бъде връзка с продуктовата екосистема, като също така предоставя различни начини за потребителите да печелят.

През 2021 година Кючуков обяви бързо стартиране на проект, който комбинира криптовалути, DeFi, NFT и банковата индустрия.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст